NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Besparen

Het grote voordeel van zonnepanelen voor jouw woning

1 Minuten lezen
zonnepanelen laten plaatsen

Steeds meer mensen denken aan het aanschaffen van zonnepanelen en dat is niet voor niks.

Ik spreek steeds vaker mensen die erover nadenken om over te gaan op zonnepanelen, maar de eenmalige investering schrikt hen af. In deze blog leg ik jou uit waarom je toch gewoon voor zonne-energie zou moeten kiezen.

Zonnepanelen gaan lang mee

Ik heb in de loop der jaren veel kenners gesproken en deze geven aan dat zonnepanelen gemiddeld zeker 25 jaar mee kunnen. De eenmalige investering is inderdaad hoog, maar deze kun je waarschijnlijk binnen tien jaar terug verdienen. Hieruit kun je dus concluderen dat je de resterende jaren gratis energie kunt ontvangen, is dat niet geweldig! En je kunt er ook je auto mee opladen.

Een woning die in waarde stijgt

Door het installeren van zonnepanelen wordt je woning meer waard. Dit komt omdat zonne-energie staat voor een beter energielabel en je door zonnepanelen meer geld gaat besparen op de energierekening. De overheid beloont zelfs veel mensen met zonnepanelen op extra subsidie, omdat het een goede investering is voor het milieu. Door een pelletkachel met cv te laten inbouwen voeg je ook een waarde toe aan het huis.

Groene stroom

Niet alleen kun je met zonne-energie gratis energie opwekken, het is ook nog eens goed voor het milieu. De term groene stroom komt van het feit dat je deze energie kunt opwekken uit natuurlijke bronnen. Mocht je toch teveel aan zonne-energie opwekken, dan kun je het vaak nog terug leveren aan het stroomnetwerk. Hiervoor krijg je zelfs nog een vergoeding van de overheid.

Meer voor- dan nadelen

In een tijd als deze (Corona crisis), kunnen zomaar veel mensen hun baan gaan verliezen. Goed op de financiƫn letten wordt dus extra belangrijk. Het laten installeren van zonnepanelen voor het dak van jouw woning, is een investering die jou op de lange termijn veel geld kan besparen. De overheid kan je zelfs belonen door middel van extra subsidies. Plus het feit dat zonne-energie goed voor het milieu is, lijkt het me meer dan genoeg reden om de aanschaf van zonnepanelen nogmaals te gaan overwegen.

Gerelateerde berichten
Besparen

Zo kun je comfortabel leven en het milieu verbeteren

2 Minuten lezen
Wist je dat isolatie van je woning je woning een extra dosis comfort kan geven? Daarnaast is het belangrijk om het milieu…
Besparen

Dingen die je kunt doen om duurzamer te worden

2 Minuten lezen
Eigenhandig het milieu redden gaat je niet lukken! De overheid wil ervoor gaan zorgen dat steeds meer mensen duurzamer gaan wonen, daarom…
Besparen

Tips om duurzamer te wonen

1 Minuten lezen
Duurzaamheid, je komt er tegenwoordig niet meer omheen. Het is op dit moment misschien wel het meest besproken thema ter wereld. Duurzaamheid…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *