NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Zo maakt Budget Verhuisservice het verhuizen gemakkelijk

1 Minuten lezen
verhuizen met verhuisservice

Verhuizen is voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis. Gelukkig kunt u deze dag een stuk minder stressvol maken met de juiste voorbereiding. Heeft u nog geen vervoer geregeld voor tijdens de verhuizing? Dan is een samenwerking met Budget Verhuisservice misschien wel wat voor u! Budget Verhuisservice zorgt er namelijk voor dat uw spullen zorgvuldig en snel naar uw nieuwe woning worden gebracht. Deze specialist heeft al meer dan 9000 klanten blij gemaakt! Natuurlijk kunt u de spullen voor de verhuisdag al inpakken. In dit artikel leest u hoe u de verhuisdozen het beste inpakt.

 Voordat u gaat inpakken

Voordat u de spullen die u gaat verhuizen gaat inpakken in het belangrijk om een selectie te maken van spullen die u eigenlijk niet meer gebruikt. We zien vaak dat mensen een heleboel spullen meenemen naar de nieuwe woning die eigenlijk niet meer gebruikt worden. Door hier tijdig een selectie in te maken bespaard u ruimte in de verhuiswagen. Dit kan u toch weer een ritje schelen! Daarnaast kunt u vaak nog een leuk zakcentje ontvangen door deze spullen te verkopen op marktplaats. Zorg ook dat u al voldoende verhuisdozen in huis heeft. Deze dozen zijn vaak verkrijgbaar bij de plaatselijke bouwmarkt.

Ook kan je van tevoren verbouwen en schilderen. Je kan primers gebruiken voordat je de boel gaat verven. Als je dat doet wanneer je nieuwe huis nog leeg is zal die niet vol staan met verhuisdozen en dat maak het werken een stuk makkelijker.

Heeft u meerdere woningen of bedrijfspanden om te verzorgen? Dan is VT2000 Rotterdam een uitstekende optie. Deze VvE beheerder helpt u met alle klussen op onderhoudsniveau als op administratief niveau.

Servies inpakken

Het inpakken van het servies moet u bij een verhuizing zorgvuldig doen. Deze spullen zijn namelijk erg breekbaar. Het is  aangeraden om het servies in te pakken met bubbeltjesplastic. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de spullen in te pakken met uw kleding! Borden kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk inpakken met wat handdoeken die u vervolgens dichtplakt met wat tape. Voor glazen kunt u sokken gebruiken om de ruimten tussen de glazen op te vullen. Zo voorkomt u dat de glazen tegen elkaar gaan kinkelen! Al het servies zal daardoor in nette staat aankomen.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Hoe handig een verhuislift kan zijn tijdens een verhuizing

4 Minuten lezen
Verhuizen kan een stressvol en moeilijk proces zijn, maar met behulp van een verhuislift kan het veel gemakkelijker zijn. Verhuisliften zijn een…
Verhuizen

Overheidshulp bij woning

2 Minuten lezen
Verhuizen is een van de meest bijzondere momenten uit je leven. Als je voor het eerst uit huis gaat vooral. Het is…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *