NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Leuke vlamlampjes gekocht bij kerstverlichtingbuiten.com

4 Minuten lezen
leuke vlamlampjes kopen

Vlamverlichting is een populair lichtsnoer dat niet alleen vaak toegepast wordt tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door schittert op allerlei plekken in en buitenshuis. Dankzij de kleine flakkerende lampjes creëert dit type verlichting het effect van een knisperend vuurtje. Heb jij jouw leuke vlamlampjes al gekocht bij kerstverlichtingbuiten.com? Deze vlamlampjes staan prachtig gewikkeld om een aantal houtblokken in een vuurkorf of openhaard. Bovendien zijn de lichtjes niet alleen energiezuinig, maar ook nog eens erg duurzaam en brandveilig. Dankzij de kwaliteitsmaterialen zijn de openhaard lampjes niet alleen binnen, maar ook buiten toepasbaar. Zoals je misschien zelf al door had: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoogwaardige vlamverlichting voor de openhaard

De vlam lichtjes bestaan uit professionele kwaliteit materialen die zorgvuldig zijn uitgezocht. De kerstverlichting vlammetjes zijn voorzien van een stevig glazen kapje en bevestigd aan een rubberen snoer met volledig koperen kern. Bij zorgvuldig gebruik kan dit type verlichting tot maar liefst tien jaar meegaan bij gebruik van slechts twee tot vier reserve lampjes. De meeste reguliere kerstlichtjes zijn voorzien van een plastic omhulsel. Dankzij het glazen kapje van de vlam lichtjes wordt het effect van een knisperend vuurtje extra goed overgebracht, vandaar dat een plastic kapje bij dit type verlichting niet wordt gebruikt. Dit betekent echter niet dat het vlammetjes lichtsnoer eerder kapot zal gaan. De glazen omhulsels zijn stevig en kunnen makkelijk tegen een stootje of bijvoorbeeld een harde regenbui. Het zou uiteraard kunnen voorkomen dat door langdurig gebruik of teveel druk één van de glazen omhulsels onverhoopt breekt. Mocht dat het geval zijn, kun je snel en eenvoudig met behulp van een reserve lampje het kapotte lampje vervangen. Decoreren is nog nooit zo leuk geweest!

Vuurkorf lampjes voor elk moment

De mogelijkheden met deze leuke vuurkorf lampjes zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het opleuken van de kerstboom, balkonreling, vuurkorf of openhaard. Ideaal is dat je dankzij dit lichtsnoer niet langer elke gelegenheid de deur uit hoeft om op zoek te gaan naar nieuwe decoratie. De kerstverlichting vlammetjes kunnen het hele jaar door succesvol worden toegepast. Decoreer bijvoorbeeld tijdens de feestdagen een grote kerstboom of kerstkrans met deze flakkerende lampjes om deze vervolgens tijdens de warme zomermaanden om een paar houtblokken in de vuurkorf te wikkelen. Zo kun je toch van een knisperend vuurtje genieten zonder de nadelen van een echt vuur te hoeven ervaren. Bovendien is dit type kerstverlichting ook ideaal om alledaagse decoratie om te toveren tot een magisch schouwspel. Zet bijvoorbeeld een grote vaas met dennenappels voor het raam en voorzie deze van kerstlampjes met een vlam of zet een grote mand met houtblokken in de hoek van de woonkamer en tover deze met behulp van het vlam lichtsnoer om tot een echte eyecatcher.

Hoge IP-waarde kerstverlichting met vlam

Wist je dat een elektronisch apparaat altijd is voorzien van een IP-waarde? Deze Ingress Protection waarde geeft aan in welke mate een elektronisch product beschermd is tegen invloeden van buitenaf. De waarde wordt bepaald aan de hand van twee verschillende factoren. De eerste factor betreft de mate waarin het apparaat beschermd is tegen het binnendringen van voorwerpen, zoals stof- en vuildeeltjes. De tweede factor geeft vervolgens een indicatie met betrekking tot de mate waarin het product bestand is tegen het binnendringen van vloeistoffen, zoals bijvoorbeeld regenwater. De IP-waarde wordt altijd aangeduid middels de letters ‘IP’ gevolgd door twee cijfers. Deze leuke vlamverlichting voor de openhaard is voorzien van een hoge IP-waarde, namelijk IP44. Dit betekent dat het product niet alleen bestand is tegen opspattend en sproeiend water vanuit elke hoek, maar ook nog eens beschermd is tegen voorwerpen van 1 millimeter of groter. Je kunt jouw vlamverlichting dus zonder zorgen op een stoffige, vuile of vochtige plek hangen. Deze zal gegarandeerd nog jarenlang meegaan!

Vlamverlichting voor buiten 

Versier jouw vuurkorf met leuke vuur lampjes, want ook buiten is dit lichtsnoer ideaal toe te passen. Mede dankzij de materialen van professionele kwaliteit en hoge IP-waarde kan dit type lichtsnoer alle weersomstandigheden doorstaan. Blijf tijdens een heftige regen-, sneeuw- of hagelbui dus lekker zonder zorgen op de bank zitten. Deze leuke lampjes voor de vuurkorf zullen door de winterse weersomstandigheden waar we mogelijk mee te maken krijgen namelijk niet zomaar kapot gaan. Het vuurtjes lichtsnoer kan makkelijk tegen een stootje en een grote regenbui zal niet zomaar waterschade aanrichten. Heb jij jouw vlamlampjes al gekocht bij kerstverlichtingbuiten.com? Deze vlamlichtjes zijn zowel van het veelvoorkomende EC keurmerk als het belangrijke TuV/SuD-GS keurmerk voorzien. Dit laatste keurmerk zal je niet zomaar bij elke standaard vlamverlichting aanbieding in winkel- en tuincentra terugvinden.

Energiezuinig versieren met vlam lichtsnoeren 

Energiezuinigheid is tegenwoordig een belangrijk aspect waar velen rekening mee houden. Maak gebruik van deze leuke lampjes voor de vuurkorf en bespaar ook nog eens een hoop energie, wat wil je nog meer! Je vraagt je natuurlijk af hoe dit dan precies in zijn werk gaat. Heel simpel: één enkel vlamlichtje verbruikt slechts 1,5 Watt. Een heel lichtsnoer is voorzien van maar liefst tien lampjes, waardoor deze in totaal slechts 15 Watt verbruikt. Niet alleen erg positief voor het milieu, maar ook nog eens voor de portemonnee. Dat laatste wordt dan ook vaak als een fijne meevaller ervaren na de toch al zo dure feestdagen.

Extra energie besparen? Koppel jouw vlam verlichtingssnoer aan een schemerschakelaar. Deze handige schakelaar zorgt ervoor dat jouw verlichting automatisch aan gaat wanneer het buiten begint te schemeren. Vervolgens kun je er zelf voor kiezen wanneer de verlichting weer uit moet schakelen: na een bepaalde ingestelde tijd of wanneer het buiten licht begint te worden. Bespaar hiermee niet alleen een hoop energie en bijkomende kosten, maar geniet ook nog eens van extra comfort!

Handig bevestigingsmateriaal

Wil je jouw vlam lichtjes graag bevestigen aan een balkonreling, dennentak of ander object? Dankzij de handige klemmetjes is dit klusje in een handomdraai geklaard. Zijn de klemmetjes niet groot genoeg of passen deze niet om het gewenste object of oppervlak? Geen probleem! Met behulp van de verschillende bevestigingsmaterialen kun je jouw lichtsnoer aan elk gewenst object bevestigen. Kies bijvoorbeeld voor een goothaak, multifunctionele haak, S-haak of een klem met zuignap. Heb je geen idee welke optie het best bij jou past? Met behulp van een handig test setje kun je zelf in de praktijk testen welke haak het best werkt voor jouw project. Wat wil je nog meer!

Gerelateerde berichten
Interieur

Het voordeel van een kringloopwinkel

4 Minuten lezen
Een kringloopwinkel is een geweldige optie als je spullen tegen een betaalbare prijs wilt kopen. Niet alleen zijn kringloopwinkels een voordelige manier…
Interieur

Hoe richt je een kleine keuken in?

2 Minuten lezen
Bij het kopen van een keuken sta je voor veel keuzes. Vervolgens bij het inrichten van de keuken sta je voor nog…
Interieur

Op zoek naar een originele kerstboom? Ga voor hout!

4 Minuten lezen
Ben je een beetje uitgekeken op een klassieke kerstboom, en wil je het de komende kerst anders doen? Er zijn tegenwoordig gelukkig…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *